MEDOX

 

Hva er Medox?

Medox er et norsk naturprodukt som er basert på virkestoffer i skallet fra blåbær og solbær. Dette stoffet kalles antocyaner, og er ekstra kraftige antioksidanter.

Medox stimulerer immunforsvaret og demper inflammasjoner i kroppen. Medox bryter også ned oksidativt stress som oppstår ved røyking, forurensning, psykisk og fysisk stress (som hard trening) eller mangelfullt kosthold.

 

Tre avgjørende fakta som gjør Medox unik, og som skiller Medox fra tradisjonelle kosttilskudd:

1. Medox inneholder hele 80 mg virkestoff og er dokumentert gjennom kliniske studier ved universitetssykehus og universiteter i Norge, EU, Asia og USA siden 2001.

2. Medox er i sin helhet utviklet og produsert i Norge og er underlagt en streng kvalitetskontroll. Produktet er et resultat av 16 års forskning ved Universitetet i Bergen samt flere års forskning i egne laboratorier.

3. Medox anbefales i dag av en rekke større pasientorganisasjoner, kiropraktorer, fysioterapeuter og av stadig flere leger.


Medox er den eneste antioksidanten som har blitt anbefalt av LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, og av Prostatakreftforeningen i Norge.


Prima Helse anbefaler Medox pga alle de godt dokumenterte helse effektene ved jevnlig bruk av produktet. Få en friskere og sunnere hverdag med Medox.

Rabatt på bestilling av Medox abonnement:

 

Her finner du artikler og forskning rundt Medox: medox.no

Mer forskning på biolink.no

 

tilbakeFrem